Viaansebrug een flaneer boulevard midden in de provincie Utrecht!

Deze unieke brug geven wij een nieuw leven door juist dat te benadrukken wat de brug zo uniek maakt, namelijk De GEKLONKEN BOGEN uit 1936 . De staal geklonken bogen van de brug zijn de blikvangers van de omgeving.  Wat hebben wij gedaan? Door weg te laten wat niet nodig is (en daarnaast ook veel onderhoud vergt)  krijgen de stalen bogen nog meer de functie van een echte landmark, en geven we zo ook leefruimte aan de prachtige nieuwe bruggen die Rijkswaterstaat heeft neergelegd.

De mooiste Fiets en Wandel oversteek van Nederland!

In de nieuwe situatie worden de bogen gebruikt als landmark maar krijgen ze daarnaast ook een attractie functie doormiddel van 2 gondels die over de stalen bogen heen gaan lopen. Hierdoor krijg je een fantastische rit naar 47 meter hoogte waar je een kilometers ver uitzicht staat te wachten over de prachtige natuurrijke uiterwaarde en je uit kan kijken over de loop van de rivier de Lek. Een spectaculair hoogtepunt in je fietsroute en uniek in de Wereld!

De Viaanse brug is een brug met een bijzondere historie. Een brug met landelijke bekendheid maar al jaren buiten dienst.

De beide aanlopen van de brug gaan we ook een nieuwe invulling geven met onder andere diverse leuke nieuwe attracties en activiteiten voor jong en oud, speeltuin, horeca, kazematten, nieuwe Hollandse waterlinie, evenementen enz..   Het wordt een plek waar je even een paar uur kan uitwaaien en ravotten met je familie of vrienden en flaneren met je kop in de wind in een prachtige omgeving.

© Copyright 2016 - Papro Holding