Gielissen Interiors | Exhibitions | Events

Met een omzet van 70 miljoen euro per jaar zijn we in Nederland marktleider in het realiseren van 3D-presentaties op beurzen. Ook internationaal zijn we actief met vestigingen in Duitsland, België, Noord-Amerika en de Verenigde Arabische Emiraten en een wereldwijd netwerk van lokale partners en leveranciers.

Fullservice partner

Creativiteit en innovatieve concepten zijn onze specialiteit. Naast onze werkzaamheden voor en op Beurzen & Tentoonstellingen creëren we ook (exclusieve) interieurs. Als fullservice partner zijn we in staat onze opdrachtgevers compleet te ontzorgen. Dit maakt onze werkzaamheden zeer divers. Overeenkomst? Kwaliteit en vakmanschap, waarbij onze ervaring van bijna 80 jaar goed van pas komt.

Ons geheim

In ons hart zijn we een sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Hun doel wordt ons doel, en dat verliezen onze speciaal samengestelde projectteams nooit uit het oog. En zo realiseren wij voor onze klanten een optimaal rendement. Want ook zij weten dat bij het creëren van effectieve ruimtelijke presentaties meer komt kijken dan de realisatie alleen.

www.gielissen.com

Starneth

Starneth is een mondiaal opererend bedrijf wat gespecialiseerd is in de realisatie van grote observatie constructies. Het bedrijf heeft zijn oorsprong in het uiterst succesvolle ‘London Eye’, maar heeft intussen een wereldstatus gecreëerd door onder andere het ontwerpen van het ‘Dubai I’ (grootste reuzenrad ter wereld in aanbouw) en het New York Wheel (het een-na grootste reuzenrad ter wereld in aanbouw) en tevens te realiseren.

Starneth is in staat, als enige ter wereld, het complete traject vanaf het idee tot uiteindelijke realisatie uit te voeren en heeft alle specialisaties voor dergelijke iconische projecten in huis.

Met lokale vertegenwoordiging in bijna alle werelddelen is Starneth een wereldspeler waar niemand meer omheen kan in de hoge observatie constructies, die inmiddels allang niet meer de vorm van een wiel hebben. Daarbinnen past het initiatief voor ‘brug Vianen’ ook prima binnen de doelstellingen die het bedrijf heeft en is dan ook zeer geïnteresseerd om als partner op te treden.

Meer informatie is te vinden op: www.starneth.com.

Railneth

Railneth is opgericht door dezelfde personen achter Starneth en is even innovatief in zijn ontwikkelingen. De core business is voor Railneth is het compleet leveren van zogenaamde ‘monorail systemen’ en ‘people movement systems’, waarbij alle variaties met betrekking tot vervoer van mens en middelen op een onconventionele wijze kunnen worden gerealiseerd. Net als Starneth gebeurt dat vanaf het tekenbord tot aan realisatie. Meer informatie is te vinden op: www.railneth.com

© Copyright 2016 - Papro Holding